O meni

Inga Lalić 01

Inga Lalić

Poslovna konzultantica, coach i trenerica s 20 godina iskustva u radu. U svom portfelju imam preko 500 tvrtki, više od 2500 sati individualnog coachinga i više od 1500 poslovnih treninga.

Moja vizija 02

Moja vizija

je da svaka osoba koristi svoj puni potencijal kako bi živjela sretan i ispunjen osobni i poslovni život jer samo zadovoljna osoba može doprinjeti svojoj tvrtki, organizaciji i društvu.

Moja misija 03

Moja misija

je da pomoću consultinga, coachinga i treninga za osobni i poslovni razvoj pomognem svojim klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva.

Moje poslovne vrijednosti

biti uzor, primjerom pokazati

međusobno poštovanje

cjeloživotno učenje

poštivanje dogovora

učinkovitost

fleksibilnost

godina iskustva

zadovoljnih tvrtki

poslovnih treninga

+

sati coachinga

separator

Ukratko o meni:

Vlasnica sam i direktorica tvrtke RE-FORMA GRUPA d.o.o. za svjetovanje i edukaciju. Pomažem poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu. Svojim klijentima nudim usluge savjetovanja, poslovnih treninga i coachinga.
Osmislila sam i razvila edukacijsko savjetodavni program za poduzetnike Poslovna Akademija na temelju vlastitog poduzetničkog iskustva i iskustva svojih klijenata.
Program je namijenjen poduzetnicima koji žele VIŠE od ovoga što trenutno ostvaruju te kako bi uspješno prebrodili sve poteškoće, reorganizirali svoje poslovanje i postavili temelje za izgradnju stabilne tvrtke. Vodim je već četvrtu godinu i do sada je Poslovnu Akademiju uspješno završilo 103 poduzetnika.
Ekonomistica sam i nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga iz Hrvatske i inozemstva (prodaje, managmenta, coachinga, digitalnog marketinga, vođenja i upravljanja ljudskim resursima).
Certificirani sam NLP Master (neurolingvističko programiranje) te HNLP i Wingwave coach čije alate i tehnike koristim u svakodnevnom radu s klijentima. Završila sam i jednogodišnji stručni studij iz Managementa na Cambridge International Business School.

 • BESPLATNO

  Moj doprinos društvenoj zajednici

  Ova knjiga je moj doprinos široj društvenoj zajednici jer želim kroz svoje iskustvo i rad pomoći svima kako bi što lakše uspjeli u poduzetništvu. Cilj mi je pokazati kako nemoguće može postati moguće.

  Zato dajem BESPLATNI LINK kako bi skinuli knjigu u pdf formatu. Savjetujem vam da je isprintate i koristite svaki dan dok radite na vlastitim strategijama.

  Dodaj u košaricu
 • 79.00 Kn99.00 Kn

  Zašto kupiti knjigu?

  Kako pokrenuti posao i kako zaraditi novac najčešća su pitanja koje čujem od poduzetnika u problemima i onih koji tek žele ući u svijet poduzetništva. Mnogi imaju sjajne biznis ideje, ali ih je strah osamostaliti se.

  Puno se govori o lošim stranama poduzetništva u Hrvatskoj. Glavna percepcija može se sumirati kroz ove termine: stalna borba, teško je, neplaćanja, nedovoljno klijenata, stres, rad od jutra do mraka, veliki porezi, davanja.

  Odaberi opcije
 • 79.00 Kn99.00 Kn

  Zašto kupiti knjigu?

  Knjige o novcu uče vas kako doći do novca, kako ga zaraditi, ali kako i pametno zadržati te oploditi. U školi nas uče o svemu, ali ne i o tome kako voditi vlastite kućne financije.

  Odaberi opcije

Moj životni moto je “mogu sve što poželim”

I dalje ulažem u svoju edukaciju te svake godine pohađam nove programe kako bi bila u tijeku sa svim novostima na području osobnog i poslovnog razvoja.

Uživam u svom poslu i u radu s ljudima. Pristupačna sam, otvorena i usmjerena na potrebe i želje svojih klijenta s kojima gradi prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju. Taj stav prenosim i na svoje klijente. Pokazujem im kako nemoguće postaje moguće samo ako imaju cilj i vjeruju u njega.

Pisala sam kolumne i tekstove za Poslovni Savjetnik, Lider, Business.hr, Profitiraj.hr, 24sata, Tenu, Lisu i te sam autorica triju knjiga, Kako pokrenuti vlastiti biznis,Kako upravljati novcem i Kako koristiti najnovije strategije u vođenju biznisa.Gostovala sam u mnogim emisijama na radiju i televiziji na teme osobnog i poslovnog razvoja.

Želite više od ovoga što trenutno ostvarujete?

Odaberite moje ONLINE TEČAJEVE i saznajte kako biti produktivniji i uspješniji.

Izdvojeno iz bloga

Kako rizik pretvoriti u vlastitu prednost? Blog
02/03/2019

Kako rizik pretvoriti u vlastitu prednost?

Blog /

Na što najprije pomislite kad čujete riječ rizik? Na skok padobranom? Na pokretnje novog poslovnog projekta? Na širenje tvrtke? Na kupnju dionica? Na što god pomislili, osjetili ste istodobno i strah i uzbuđenje. STRAH, što…

Admin bar avatar

Inga Lalic

Kako rizik pretvoriti u vlastitu prednost?

Kako povećati prihode? Blog
10/02/2019

Kako povećati prihode?

Blog /

Jučer su mi tri poduzetnika iz različitih branši bili na konzultacijama. Jedan je vlasnik turističkog objekta nedaleko Karlovca, zatim vlasnici studia za dizajn, tisak i web shop te vlasnik poznate slastičarnice iz Zagreba. Svi su…

Admin bar avatar

Inga Lalic

Kako povećati prihode?

Povratne informacije klijenata Blog
29/11/2018

Povratne informacije klijenata

Blog /

Većina vlasnika malih i srednjih tvrtki upisuju Poslovnu Akademiju jer žele povećati svoje prihode i podići svoje poslovanje na viši nivo. Jedan od alata za rast prihoda je i traženje povratnih informacija. Povratne informacije klijenata…

Admin bar avatar

Inga Lalic

Povratne informacije klijenata

7 pravila za donošenje ispravnih odluka Blog
29/11/2018

7 pravila za donošenje ispravnih odluka

Blog /

Kako donositi odluke? Koliko puta vam se dogodilo da ste donijeli pogrešnu odluku? I, požalili. Imam za vas dobru vijest. Donošenje ispravnih odluka se trenira i uči. Svatko od nas posjeduje i dobre i loše…

Admin bar avatar

Inga Lalic

7 pravila za donošenje ispravnih odluka

Kontaktirajte me

Za sva vaša pitanja stojim na raspolaganju. Možete me kontaktirati na 0914444403, pošaljite mail na ">m ili ispuniti kontakt formu.

Sve treninge i edukacije kreiram prema vašim potrebama. Mogu se organizirati cjelodnevni ili poludnevni treninzi kod vas u vašim prostorima ili se mogu organizirati u sklopu team buildinga.

Cijena 1. sata treninga iznosi 1.000 kn + PDV
Optimalan broj polaznika 4 do 16 osoba.

POŠALJITE UPIT