O meni

Inga Lalić 01

Inga Lalić

Prodajna trenerica i savjetnica s 20 godina iskustva u radu. U svom portfelju imam preko 500 tvrtki, više od 2500 sati individualnog coachinga i više od 1500 prodajnih treninga.

Moja vizija 02

Moja vizija

je da svi ljudi koji rade u prodaji na lak i jednostavan način prebacuju svoje prodajne planove i ostvaruju bonuse. Samo zadovoljna osoba može doprinjeti svojoj tvrtki, organizaciji i društvu.

Moja misija 03

Moja misija

je da izgradnjom prodajnih sustava i personaliziranih treninga pomognem svojim klijentima u ostvarenju njihovih prodajnih ciljeva.

Moje poslovne vrijednosti

biti uzor, primjerom pokazati

međusobno poštovanje

cjeloživotno učenje

poštivanje dogovora

učinkovitost

fleksibilnost

godina iskustva

zadovoljnih tvrtki

poslovnih treninga

+

sati coachinga

separator

Ukratko o meni:

Cijeli svoj radni vijek provela sam u prodaji. Prošla sam sve stepenice, od prodavača do direktorice prodaje. U svom timu imala sam preko 300 prodajnih predstavnika. Uvijek sam bila najbolji prodavač. Tada, u to vrijeme bila sam samouka u prodaji i radila sam sistemom pokušaj-pogreška dok nisam na vlastitom iskustvu vidjela što ``prolazi`` kod klijenta. Stalno su me ``vukli za rukav`` i tražili da im pokažem kako ja to radim i da vodim edukacije iz prodaje. Tako je počela moja druga karijera trenerice prodaje.

Uvidjela sam da jednako, ako ne i više uživam u prenošenju prodajnih vještina i da mi to odlično ide jer mogu na lak i jednostavan način pomoći drugima da budu jednako uspješni u prodaji. Mogu se potpuno poistovjetiti s prodavačima, znam kako se osjećaju i kroz što sve prolaze. Kako je to kada vam više puta za redom klijent kaže ne, kako je to kada ne ostvarujete planove i ne dobijete bonus. Nema prodajne situacije koju nisam sama prošla i zbog toga gradim s polaznicima treninga prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju.

I dalje se educiram u trenerskom poslu, pohađala sam brojne certificirane edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu (prodaja, managment, coaching, digitalni marketing, vođenje i upravljanje ljudskim resursima, NLP master, Wingwave coach). Ekonomistica sam, a završila sam i jednogodišnji stručni studij iz Managementa na Cambridge International Business School.

Vlasnica sam i direktorica tvrtke RE-FORMA GRUPA d.o.o. za savjetovanje i edukaciju. Pomažem ljudima u prodaji da na lak i jednostavan način prebacuju svoje planove i ostvaruju bonuse, a to postižem izgradnjom prodajnih sustava i personaliziranim trenizima koji donose rezultate. Savjetujem i vlasnike biznisa kako da povećaju prihode, postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu.

Za njih sam osmislila i razvila edukacijsko savjetodavni program ``Poslovna Akademija`` Edukacija je namijenjen poduzetnicima koji žele više od ovoga što trenutno ostvaruju te kako bi uspješno prebrodili sve poteškoće, reorganizirali svoje poslovanje i postavili temelje za izgradnju stabilne tvrtke. Vodim je već četvrtu godinu i do sada je Poslovnu Akademiju uspješno završilo 103 poduzetnika.

 • BESPLATNO

  Moj doprinos društvenoj zajednici

  Ova knjiga je moj doprinos široj društvenoj zajednici jer želim kroz svoje iskustvo i rad pomoći svima kako bi što lakše uspjeli u poduzetništvu. Cilj mi je pokazati kako nemoguće može postati moguće.

  Zato dajem BESPLATNI LINK kako bi skinuli knjigu u pdf formatu. Savjetujem vam da je isprintate i koristite svaki dan dok radite na vlastitim strategijama.

  Dodaj u košaricu
 • 10.4913.14

  Zašto kupiti knjigu?

  Kako pokrenuti posao i kako zaraditi novac najčešća su pitanja koje čujem od poduzetnika u problemima i onih koji tek žele ući u svijet poduzetništva. Mnogi imaju sjajne biznis ideje, ali ih je strah osamostaliti se.

  Puno se govori o lošim stranama poduzetništva u Hrvatskoj. Glavna percepcija može se sumirati kroz ove termine: stalna borba, teško je, neplaćanja, nedovoljno klijenata, stres, rad od jutra do mraka, veliki porezi, davanja.

  Odaberi opcije
 • 10.4913.14

  Zašto kupiti knjigu?

  Knjige o novcu uče vas kako doći do novca, kako ga zaraditi, ali kako i pametno zadržati te oploditi. U školi nas uče o svemu, ali ne i o tome kako voditi vlastite kućne financije.

  Odaberi opcije

Moj životni moto je “mogu sve što poželim”

I dalje ulažem u svoju edukaciju te svake godine pohađam nove programe kako bi bila u tijeku sa svim novostima na području osobnog i poslovnog razvoja.

Uživam u svom poslu i u radu s ljudima. Pristupačna sam, otvorena i usmjerena na potrebe i želje svojih klijenta s kojima gradi prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju. Taj stav prenosim i na svoje klijente. Pokazujem im kako nemoguće postaje moguće samo ako imaju cilj i vjeruju u njega.

Pisala sam kolumne i tekstove za Poslovni Savjetnik, Lider, Business.hr, Profitiraj.hr, 24sata, Tenu, Lisu i te sam autorica triju knjiga, Kako pokrenuti vlastiti biznis,Kako upravljati novcem i Kako koristiti najnovije strategije u vođenju biznisa.Gostovala sam u mnogim emisijama na radiju i televiziji na teme osobnog i poslovnog razvoja.

Želite više od ovoga što trenutno ostvarujete?

Odaberite moje ONLINE TEČAJEVE i saznajte kako biti produktivniji i uspješniji.

Izdvojeno iz bloga

Kako rizik pretvoriti u vlastitu prednost? Blog
02/03/2019

Kako rizik pretvoriti u vlastitu prednost?

Blog /

Na što najprije pomislite kad čujete riječ rizik? Na skok padobranom? Na pokretnje novog poslovnog projekta? Na širenje tvrtke? Na kupnju dionica? Na što god pomislili, osjetili ste istodobno i strah i uzbuđenje. STRAH, što…

Admin bar avatar

Inga Lalic

Kako rizik pretvoriti u vlastitu prednost?

Kako povećati prihode? Blog
10/02/2019

Kako povećati prihode?

Blog /

Jučer su mi tri poduzetnika iz različitih branši bili na konzultacijama. Jedan je vlasnik turističkog objekta nedaleko Karlovca, zatim vlasnici studia za dizajn, tisak i web shop te vlasnik poznate slastičarnice iz Zagreba. Svi su…

Admin bar avatar

Inga Lalic

Kako povećati prihode?

Povratne informacije klijenata Blog
29/11/2018

Povratne informacije klijenata

Blog /

Većina vlasnika malih i srednjih tvrtki upisuju Poslovnu Akademiju jer žele povećati svoje prihode i podići svoje poslovanje na viši nivo. Jedan od alata za rast prihoda je i traženje povratnih informacija. Povratne informacije klijenata…

Admin bar avatar

Inga Lalic

Povratne informacije klijenata

7 pravila za donošenje ispravnih odluka Blog
29/11/2018

7 pravila za donošenje ispravnih odluka

Blog /

Kako donositi odluke? Koliko puta vam se dogodilo da ste donijeli pogrešnu odluku? I, požalili. Imam za vas dobru vijest. Donošenje ispravnih odluka se trenira i uči. Svatko od nas posjeduje i dobre i loše…

Admin bar avatar

Inga Lalic

7 pravila za donošenje ispravnih odluka

Kontaktirajte me

Za sva vaša pitanja stojim na raspolaganju. Možete me kontaktirati na 0914444403, pošaljite mail na ">m ili ispuniti kontakt formu.

Sve treninge i edukacije kreiram prema vašim potrebama. Mogu se organizirati cjelodnevni ili poludnevni treninzi kod vas u vašim prostorima ili se mogu organizirati u sklopu team buildinga.

Cijena 1. sata treninga iznosi 150 eura + pdv / 1.130 kn + PDV / Tečaj 1 eur 7,53450 kn
Optimalan broj polaznika 4 do 16 osoba.

POŠALJITE UPIT