Kako prodavati preko interneta?

online tec_aj Kako prodavati preko internete (1)
25
svi
740.00kn

Tema ovog online tečaja je kako prodavati preko interneta. Stvarno sam zahvalna što sam davno shvatila vrijednost interneta, googla, društvenih mreža i što zahvaljujući tome ne moram više sama tražiti klijente nego mi dolaze sami.

Međutim, kao i većina korisnika i ja sam bila samouka i mislila sam da je to lako i da samim tim što imam web stranicu da je to dovoljno. Ili kad stavim oglas ili objavim neki tekst na fejsu da će klijenti samo dolaziti.

Potrošila sam puno novaca na oglašavanje i kad sve zbrojim uglavnom sam bila u minusu. Naravno da mi nije došao nitko, ni preko društvenih mreža niti preko weba. A i oni koji su došli nisu se dugo zadržali. Nije to baš tako jednostavno kako se možda čini na prvu.

I zato sam prije tri godine odlučila uložiti i vrijeme i novac da naučim kako to funkcionira. I ja sam željela zarađivati preko interneta. Završila sam Digitalnu Akademiju, išla na sve radionice na tu temu i plaćala individualne sate kako bih naučila što više.

Moram vam priznati da mi se otvorio cijeli novi svijet. Učim i dan danas. Ono što me najviše fascinira je kako se sve može automatizirati tako da možete raditi nešto drugo ili recimo putovati, a vaš biznis radi za vas. I što je najbolje vrijedi za svaki biznis.

Sve što sam naučila o digitalnim marketingu dijelim u ovom online tečaju. Pripremila sam 20 lekcija, a fokusirala sam se na pisanje sadržaja zato što sam zahvaljujući sadržaju ostvarila fantastične prodajne rezultate. Jer ćete samo pomoću izvrsnog sadržaja uspješno prodavati svoje proizvode ili usluge na internetu. Saznat ćete kako napisati sadržaj za web, kako pisati blog i zašto je to važno te kako voditi društvene mreže. Dobit ćete i skriptu i sve materijale, i moju knjigu Kako upravljati novcem u digitalnom formatu.

Naravno da stalno izlazi nešto novo i događaju se promjene. Ali, basic ostaje basic i mislim da svi trebate znati te osnove. Ostalo je samo nadgradnja. Kupite online tečaj i radite manje, a zarađujete više.

Sadržaj tečaja

Ukupno lekcija: 22 lekcija Trajanje: 70 minutes

Predavač

Admin bar avatar

Poslovna konzultantica, coach i trenerica s 20 godina iskustva u radu. U svom portfelju imam preko 500 tvrtki, više od 2.500 sati individualnog coachinga i više od 1.500 poslovnih treninga.

Pomažem poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu. Svojim klijentima nudim usluge savjetovanja, poslovnih treninga i coachinga. Ekonomistica sam i nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga iz Hrvatske i inozemstva (prodaje, managmenta, coachinga, digitalnog marketinga, vođenja i upravljanja ljudskim resursima).

Uživam u svom poslu i u radu s ljudima. Pristupačna sam, otvorena i usmjerena na potrebe i želje svojih klijenta s kojima gradi prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju. Moj životni moto je “mogu sve što poželim”.Taj stav prenosim i na svoje klijente. Pokazujem im kako nemoguće postaje moguće samo ako imaju cilj i vjeruju u njega.

740.00kn

Info button