Poslovno savjetovanje

Kako vlastiti biznis podignuti na višu razinu?

Sjećate li se kada ste zadnji put rekli da ste zadovoljni svojim poslom? Kada ste rekli da vam ide baš dobro, da ostvarujete profit, imate odlične klijente i zadovoljan tim suradnika?
Otvoriti tvrtku bilo je najlakše, a sada morate brinuti kako opstati na tržištu. Umorni ste, većinom sve radite sami, početni entuzijazam kad ste pokretali tvrtku je nestao, ne znate što i kako dalje. Loša gospodarska situacija i manjak novca jesu ograničavajući faktori, ali nisu odlučujući, jer i u krizi neki uspijevaju, zar ne? Želite li i Vi biti među njima?

Inga lalić

Poslovni plan i strategije

Svaki posao treba plan - strategiju koja definira viziju, ciljeve i kako ih ostvariti. Bilo da ste novi poduzetnik ili već imate tvrtku i želite rasti i razvijati se pametna poslovna strategija može vam u tome pomoći.

Većina poduzetnika smatra da je za uspjeh najvažnije imati dobar proizvod ili uslugu. Međutim, to nije dovoljno. Razlog zbog kojeg većina novih tvrtki ode u stečaj je upravo fokusiranost na proizvod ili uslugu. Statistike su neumoljive i pokazuju da 80% novih tvrtki propadne u prvih pet godina.

Nema proizvoda kojeg netko neće pokušati oponašati i poboljšati. Nema usluge koju neće zamijeniti nova, još bolja, kvalitetnija, sofisticiranija. Nema tržišta kojeg neće pokušati obraditi novi konkurenti. Da biste opstali na tržištu trebate raditi na razvoju i implementaciji svih alata neophodnih za izgradnju profitabilne tvrtke na temelju tih proizvoda ili usluga. Drugim riječima potreban Vam je točno definiran sustav poslovanja.

Morate početi raditi na svojem poduzeću, a ne u njemu. To je osnovna razlika između uspješnih i neuspješnih tvrtki.

separator

Vlasnici malih biznisa

Većina vlasnika malih tvrtki uključena je u svaki aspekt svog poslovanja, od odlučivanja o vrsti printera do poreznih prijava tvrtke. Međutim, ako kao vlasnik tvrtke previše vremena provodite na poslovima koji vam ne donose razvoj i profit gubite dragocijeno vrijeme za rad i usmjerenost pažnje na one poslove i aktivnosti koji vam donose nove kupce ili klijente i naravno, novac.
Pomoći ću Vam upravo u tome kako biste reorganizirali sebe i svoj biznis te se fokusirali na važne stvari. Vrijeme je da razmislite o svom pristupu. Izgaranje vam neće pomoći kao ni vašim zaposlenicima, poslovnim partnerima, klijentima niti obitelji.
Zajedno ćemo provjeriti i sagledati sve načine kako bismo iskoristili sve vaše resurse i pronašli nove, tako da radite pametnije, a ne teže.

imac background

Prednosti rada samnom:

 

  1. Stručni savjeti – moje petnaestogodišnje iskustvo u radu s preko 300 tvrtki plus edukacija iz ekonomije i biznisa pruža vam sigurnost i daje vam vanjsku realnu perspektivu i iskrenu povratnu informaciju.
  2. Kontinuirana podrška – pokretanje i rast poslovanja puno je lakše kada imate nekoga tko vjeruje u Vas i pomaže kad zapnete.
  3. Izbjegavate pogreške – najteže je učiti na vlastitim pogreškama, a najlakše na tuđim. Dobit ćete savjete pri donošenju teških odluka te si tako uštedjeti mnogo glavobolje i neprospavanih noći.
  4. Štedite vrijeme i novac – svi znamo da je vrijeme novac, a radeći samnom najviše štedite vrijeme kako bi vam ostalo dovoljno vremena stvarati profit.
  5. Networking – kao moj klijent bit ćete povezani s ostalim mojim klijentima koji vam mogu pomoći u vašem biznisu ili vi njima.

Usluge poslovnog savjetovanja:

  1. STRATEGIJE – jasno definirati viziju, ciljeve i biznis plan kako biste točno znali gdje idete i kako ćete tamo stići.
  2. FINANCIJE – ako tvrtka nema jasne kanale protoka novca vrlo brzo zapast će u financijske poteškoće. Pokazat ću vam osnovna načela upravljanja novcem i kako planirati buduće investicije i ulaganja
  3. PRODAJA – kako povećati prihod tvrtke pomoću optimizacije prodaje, optimizacije klijenata i optimizacije biznisa
  4. MARKETING – kako izgraditi brand, privući više kupaca, kako sadržajno poboljšati web stranicu, komunikacija na društvenim mrežama, seo optimizacija
  5. LJUDSKI RESURSI – pomoć pri zapošljavanju novi djelatnika, treninranju i edukaciji zaposlenika, poslovnoj etici i motivaciji
prodajne vještine

Cijena 1 sata savjetovanja je 150 eura + pdv

Želite više od ovoga što trenutno ostvarujete?

Odaberite jedan od mojih ONLINE TEČAJEVA i saznajte kako biti uspješniji
KONTAKTIRAJTE ME

Za sva vaša pitanja stojim na raspolaganju. Možete me kontaktirati na 0914444403, pošaljite mail na ili ispuniti kontakt formu.

Sve treninge i edukacije kreiram prema vašim potrebama.

Jednodnevni trening (8 sati edukacije)  1.500 eur + pdv

Optimalan broj polaznika 4 do 16 osoba.

POŠALJITE UPIT