Poslovno savjetovanje

Sjećate li se kada ste zadnji put rekli da ste zadovoljni svojim poslom? Kada ste rekli da vam ide baš dobro, da ostvarujete profit, imate odlične klijente i zadovoljan tim suradnika?

Otvoriti tvrtku bilo je najlakše, a sada morate brinuti kako opstati na tržištu. Umorni ste, većinom sve radite sami, početni entuzijazam kad ste pokretali tvrtku je nestao, ne znate što i kako dalje. Loša gospodarska situacija i manjak novca jesu ograničavajući faktori, ali nisu odlučujući, jer i u krizi neki uspijevaju, zar ne? Želite li i Vi biti među njima?

Poslovni plan i strategija

Poslovno savjetovanje poduzetnika Inga Lalić

Svaki posao treba plan – strategiju koja definira viziju, ciljeve i kako ih ostvariti. Bilo da ste novi poduzetnik ili već imate tvrtku i želite rasti i razvijati se pametna poslovna strategija može vam u tome pomoći.

Većina poduzetnika smatra da je za uspjeh najvažnije imati dobar proizvod ili uslugu. Međutim, to nije dovoljno. Razlog zbog kojeg većina novih tvrtki ode u stečaj je upravo fokusiranost na proizvod ili uslugu. Statistike su neumoljive i pokazuju da 80% novih tvrtki propadne u prvih pet godina.

Nema proizvoda kojeg netko neće pokušati oponašati i poboljšati. Nema usluge koju neće zamijeniti nova, još bolja, kvalitetnija, sofisticiranija. Nema tržišta kojeg neće pokušati obraditi novi konkurenti. Da biste opstali na tržištu trebate raditi na razvoju i implementaciji svih alata neophodnih za izgradnju profitabilne tvrtke na temelju tih proizvoda ili usluga. Drugim riječima potreban Vam je točno definiran sustav poslovanja.

Morate početi raditi na svojem poduzeću, a ne u njemu. To je osnovna razlika između uspješnih i neuspješnih tvrtki.

Ocjenjeno 4.8/5 na temelju 441 recenziju korisnika
Poslovno Savjetovanje – Inga Lalić

Vlasnici malih biznisa

Većina vlasnika malih tvrtki uključena je u svaki aspekt svog poslovanja, od odlučivanja o vrsti printera do poreznih prijava tvrtke. Međutim, ako kao vlasnik tvrtke previše vremena provodite na poslovima koji vam ne donose razvoj i profit gubite dragocijeno vrijeme za rad i usmjerenost pažnje na one poslove i aktivnosti koji vam donose nove kupce ili klijente i naravno, novac.

Pomoći ću Vam upravo u tome kako biste reorganizirali sebe i svoj biznis te se fokusirali na važne stvari. Vrijeme je da razmislite o svom pristupu. Izgaranje vam neće pomoći kao ni vašim zaposlenicima, poslovnim partnerima, klijentima niti obitelji.

Zajedno ćemo provjeriti i sagledati sve načine kako bismo iskoristili sve vaše resurse i pronašli nove, tako da radite pametnije, a ne teže.

Imate li osobine uspješnih poduzetnika?

Moje usluge savjetovanja poduzetnika pokrivaju ova područja:

  1. Strategije – jasno definirati viziju, ciljeve i biznis plan kako biste točno znali gdje idete i kako ćete tamo stići.
  2. Financije – ako tvrtka nema jasne kanale protoka novca vrlo brzo zapast će u financijske poteškoće. Pokazat ću vam osnovna načela upravljanja novcem i kako planirati buduće investicije i ulaganja
  3. Prodaju – kako povećati prihod tvrtke pomoću optimizacije prodaje, optimizacije klijenata i optimizacije biznisa
  4. Marketing – kako izgraditi brand, privući više kupaca, kako sadržajno poboljšati  web stranicu, komunikacija na društvenim mrežama, seo optimizacija
  5. Ljudske resurse – pomoć pri zapošljavanju novi djelatnika, treninranju i edukaciji zaposlenika, poslovnoj etici i motivaciji

Poslovni savjetnik Inga Lalić

Prednosti rada samnom:

  1. Stručni savjeti – moje petnaestogodišnje iskustvo u radu s preko 300 tvrtki plus edukacija iz ekonomije i biznisa pruža vam sigurnost i daje vam vanjsku realnu perspektivu i iskrenu povratnu informaciju.
  2. Kontinuirana podrška – pokretanje i rast poslovanja puno je lakše kada imate nekoga tko vjeruje u Vas i pomaže kad zapnete.
  3. Izbjegavate pogreške – najteže je učiti na vlastitim pogreškama, a najlakše na tuđim. Dobit ćete savjete pri donošenju teških odluka te si tako uštedjeti mnogo glavobolje i neprospavanih noći.
  4. Štedite vrijeme i novac – svi znamo da je vrijeme novac, a radeći samnom najviše štedite vrijeme kako bi vam ostalo dovoljno vremena stvarati profit.
  5. Networking – kao moj klijent bit ćete povezani s ostalim mojim klijentima koji vam mogu pomoći u vašem biznisu ili vi njima.

Cijena 1. sata konzultacija i savjetovanja je 600 kn + pdv

Poslovna Akademija

Ukoliko se želite dalje educirati kako bi vaš biznis donosio novac pogledajte plan i program Poslovne Akademije. Vodim je kao individualno savjetovanje i trening, traje 12 sati.

Kako pokrenuti vlastiti biznis?

Knjiga Kako pokrenuti vlastiti biznis pokazuje vam kako od zaposlenika postati poduzetnik i vodi vas kroz osobnu tranformaciju u stavovima, vrijednostima, uvjerenjima i vještinama. Otkrit ćete svoju svrhu, osvijestiti vlastite snage i slabosti, prepoznati prilike i razviti one vještine i kompetencije koje su vam potrebne da ostvarite svoje snove i uspješno pokrenete vlastitu tvrtku.

Pročitajte prvo poglavlje knjige

Ako Vas zanima više pošaljite upit