Poslovna Edukacija

Stagnira li tržište ili vi i vaši zaposlenici? Stalna edukacija poduzetnika i zaposlenika kompanija sve je više potrebna jer se tržište strahovito brzo mijenja, promjene su svuda oko nas, a konkurencija je sve veća. Da bi ostali i dalje uspješni na tržištu tvrtke moraju raditi na razvoju i edukaciji poslovnih vještina i kompetencija, neprestano se usavršavati i ulagati u nova znanja i stručnost.

Prodajne vještine

Saznajte više

Telefonska prodaja

Saznajte više

Prodaja preko interneta

Saznajte više

Vođenje i motivacija tima

Saznajte više

Upravljanje vremenom i organizacija

Saznajte više

Rješavanje reklamacija i konflikta

Saznajte više

Što kažu klijenti?

Radionica na kojoj smo dobili puno novih informacija, metoda i alata za bolje rukovođenje i upravljanje timom i odjelom. Prezentirano je puno mogućnosti za rast i razvoj svakog managera i rukovoditelja. Inga je odlična prezenterica i coach. Ugodnim glasom, vanjštinom i gestikulacijom potkrepljuje sve ono o čemu podučava. Vjerodostojna i autentična u svom nastupu prenosi na svoje polaznike dobre vibracije i entuzijazam kao i poruku da ništa nije nemoguće i samo je nebo granica.

Jasmina Tunjić, HRT, Zagreb

Jako sam zadovoljna Business Coaching Akademijom. Sve mi je primjenjivo u praksi, konkretni primjeri s prijedlozima rješenja. Jako dobro strukturirana edukacija. Inga je jasna, razumljiva, konkretna i pozitivna. S Ingom smo već surađivali tako sam otprilike znala što mogu očekivati.

Andreja Komak, Pivovara Osijek d.o.o.

Korisne tehnike i koraci koje sam dobio na Business Coaching Akademiji. Jedva čekam da ih primjenim u praksi. Posebno mi se sviđa koncept znanja koji sam dobio. Dojmile su me se spoznaje te jednostavnost alata, tehnika i koraci. Inga je profesionalna, elokventna, daje puno primjera, prenosi znanje i energiju te stvara ugodnu atmosferu.

Tomislav Lneniček, Nove mogućnosti d.o.o., Lipik

Business Coaching Akademija pruža dobar uvid u tehnike coachinga i motivacije zaposlenika. Dobra stvar je što su te tehnike primjenjive i u svakodnevnom životu i mimo poslovanja. Inga je jako dobar motivator i voditeljica grupe. Vidi se da ima znanja i iskustva. Svi komplimenti.

Igor Gržinić, G.I.I.Tube d.o.o. Potpićan

Business Coaching Akademija je bila izuzetno praktična i korisna. Sve teme su bile relevantne i napravljene na način da su lako primjenjive u poslovnoj praksi. Bilo je dovoljno praktičnog rada da se teorija jednostavno pretoči u praksu. Izuzetno korisno. Inga je na izrazito profesionalan i lako razumljiv način prenosila informacije. Svojom energijom i iskustvom je učinila da 2 x 6 sati doslovno proleti. U svakom trenutku je za svako pitanje imala konkretan odgovor. Stvarno je sjajan coach!

Dubravko Opašić, Zagreb

Radionica je bila odlična, poučna i vrlo motivirajuća da se sva stečena znanja počnu koristiti odmah. Došla sam bez pretjeranih očekivanja jer sam željela otvorenog uma (bez ikakvih stavova) primiti informacije. Preporučit ću od srca svakome. Inga je za svaku pohvalu. Riječi koje se koriste su pozitivne tako da se odmah uspostavlja ugodan odnos. Pristup voditeljice je genijalan i jednostavno vuče na još. Sveukupni dojam za čistu peticu.

Ana Balić, Zdravi Pinklec, Zagreb

Efikasno, konkretno, ciljano i stručno preneseno znanje. Iako sam prošla mnogo edukacija Poslovna Akademija mi je osvijestila sve moje nedostatke, propuste i usmjerila me na daljnji rast i razvoj. Dobila sam konkretne metode i alate kojima to mogu napraviti. Veselim se ponovo koristiti svoj elan i strast koji sam putem negdje zagubila. Inga hvala ti puno, nitko nije uspio tako jasno i jednostavno objasniti i one najteže stvari kao ti.

Ana Bubalo, Positivo studio, Zagreb

Bilo mi je super na Poslovnoj Akademiji. Upisala sam je prije nego sam pokrenula vlastiti biznis kako bi odmah od početka sve posložila kako treba. Dobila sam puno informacija, metoda i alata kako voditi vlastiti posao i na što se trebam usmjeriti. Inga odlično vlada materijom, edukaciju vodi na lak i razumljiv način.

Borjana Vukman, Biti dijete, Zagreb

Business Coaching Akademija mi se jako svidjela i voljela bih sudjelovati na još ovakvih konkretnih edukacija. Jako puno svakodnevnih primjera iz prakse gdje sam osvijestila što sam radila dobro, a što ne. Inga ulijeva povjerenje, jako je usmjerena i koncentrirana na to što govori, mirna je i staložena.

Vedrana Pijuk, Didovo zlato d.o.o., Split

Izuzetni pozitivni dojmovi s Poslovne Akademije. Naučio sam nove stvari i tehnike, a neke stare su se posložile i sjele na svoje mjesto. Definitivno posao i svoju tvrtku počinješ gledati na drugačiji način. Inga ugodno vodi Akademiju. stručna je i primjerima prenosi znanje i daje savjete.

Ivan Zubčić, Algodrma, Zadar

Vrlo kvalitetna edukacija na Business Coaching Akademiji, temeljito obrađeni pojmovi kroz praktične zadatke koji su primjenjivi za posao, ali i svakodnevni život. Inga je pripremljena, profesionalna, vlada područjem rada, sigurna u sebe, istovremeno vrlo pristupačna i jednostavna. Osoba od koje možemo puno naučiti. Prošla sam veliki broj edukacija, a nakon ove imam osjećaj da sam dobila puno, puno više i da je sad sve na meni. To su za mene vrlo motivirajuće situacije.

Mirela Stanić-Popović, Udruga Krijesnica, Zagreb

Bilo je zaista zanimljivo. Odlična prezentacija coaching tehnika. Već vidim svoja dva favorita koja ću svakodnevno primjenjivati u svom radu. Drago mi je da sam bila dio ove sjajne ekipe.

Indira Novaković, Zagreb

Poslovna Akademija je ispunila sva moja očekivanja, dobila sam i puno, puno više. Majstorski odrađeno. Inga sa svojom jednostavnošću, stručnošću, znanjem i iskustvom pokazuje visoku kompetentnost o temama koje predaje i vrhunski je vođa kojeg bih osobno voljela slijediti. Inga je moj uzor.

Vesna Skutari, Agencija Ana, knjigovodstvene usluge, Karlovac

Poslovna Akademija je pravi poticaj za daljnje poslovanje moje cvjećarnice. Naučila sam i saznala puno detalja koji mi mogu pomoći kako još bolje voditi svoj posao i razvijati se. Lijep osjećaj je sjediti s ljudima koji žele raditi, razvijati se i stvarati svoje biznis priče. Inga je pravo otkriće, osoba koja svojim primjerom dokazuje da se biti vrijedan i raditi na svojim kvalitetama može puno postići.

Sanja Stamenković, Cvjećarna Štefica, Zagreb

Ova Akademija mi je bila prijeko potrebna kako bih svoje postojeće poslovanje dignuo na jednu sasvim novu razinu koja će mi kroz implementaciju vrijednih savjeta i metoda posao usmjeriti na pravi poslovni put. Svaki modul mi je pomogao kako da svoje poslovanje poboljšam te sam izrazito zahvalan što sam puno novih stvari naučio te jedva čekam sve naučeno primjeniti u svom poslu. Inga je jedna prije svega profesionalna i fenomenalna osoba s kojom je bilo izrazito zadovoljstvo raditi i upijati znanje. Definitivno nastavljamo surađivati.

Marko Bogdan, Zdrawi kutak

Jako kvalitetna edukacija na Poslovnoj Akademiji potrebna svakom poduzetniku. Kroz module se isprepliću načela poduzetništva što primjenom tih načela podižemo poslovanje svoje tvrtke na jednu novu razinu i postižemo uspjeh na svim razinama. Inga je stručna, elokventna, ostavlja dojam pouzdanosti. Kroz stvarne primjere vodi akademiju, sve pohvale.

Mladena Matejčić, Morčić d.o.o. Krk

Odlično! Na Poslovnoj Akademiji dobio sam više nego sam očekivao. Došao sam kao tabula raza, a odlazim s konkretnim znanjem upotrebljivim u praksi. Kvalitetne i konkretne smjernice za daljnji rad. Inga je smirena, strpljiva, jasna, cjelodnevno predavanje prolazi u trenu. Odličo prenosi znanje.

Andrej Glucks, DH grafika, Zagreb

Izvrsna edukacija na Business Coaching Akademiji jer je mogu primijeniti i na poslu i privatno. Odlično je što smo dobili 10 različitih tehnika, možemo odabrati koja nam najviše odgovara. Naučio sam točne korake za razgovor 1 na 1 s osobom kako bi riješio neki problem, pomogao i bolje vodio tim

Patrik Bedić, predsjednik Debatnog Kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Sve je potkrijepljeno primjerima, puno smo vježbali, mogli smo iznositi svoje situacije s posla. Korak po korak smo razradili rješenje situacije za svakog polaznika. Sve edukacije bi trebale biti tako interaktivne! Naučila sam da je moj najveći problem što previše pričam i da trebam više slušati. Iako sam znala da je to važno i čula to već sto puta, sada sam to tek osvijestila na pravi način. Radi se o samo dva dana po 6 sati, toliko vremena svatko može izdvojiti, a dobili smo alate koje odmah možemo koristiti. Konkretno i primjenjivo!

Sandra Žager, vlasnica računovodstvenog ureda Manafaktura 11, Zagrebu

Jako produktivna i osvještavajuća Coaching Akademija gdje sam shvatila koliko i gdje sam griješila te koliko je moguće unaprijediti posao, motivirati ljude i dobiti odlične rezultate. Da bismo uspješno motivirali svoj tim moramo krenuti od sebe. Inga vrlo jednostavno objašnjava i prikazuje brojne situacije iz prakse. Sigurno ćemo ostati u kontaktu i surađivati i dalje.

Sandra Vojković, Split

Business Coashing Akademija mi se jako svidjela, premda je tematika dosta opsežna, Inga je uspjela prezentirati sve na vrlo jednostavan način. Realnih primjera iz prakse je bilo puno, grupa je bila odlična, tako da smo dobili puno više od očekivanog i puno aha momenata. Inga je vrlo topla, susretljiva, smirena i realna sugovornica. Vrlo je kongruentna s temom koju obrađuje, a posebno se cijene brojni primjeri nastali u vlastitom poslovnom iskustvu.

Ivana Alerić, HEP, Zagreb

Jako puno korisnih informacija u samo 2 radna dana. Dobili smo savjete kako komunicirati kada prosječan voditelj tima zapne. Mi svi stanemo i ne znamo korak dalje, no sada znamo kako postupiti! Dinamično je, jer ovo nije samo prezentacija, gdje se samo sjedi i sluša. Svatko iznosi svoje probleme i primjere iz prakse te se zajednički dolazi do rješenja. To je velika razlika u odnosu na druge edukacije!

Ante Katavić, direktor tvrtke Smartnet, Split

Oduševljena sam "Poslovnom Akademijom". Saznala sam puno potrebnih informacija i rješenja za poboljšanje mojeg studia Lash Bar. Na svako moje pitanje i nedoumice sam dobila konkretan odgovor. Sretna sam što sam dobila vjetar u leđa za daljnje ciljeve i spoznaju da idem u dobrom smjeru. Veselim se budućim temama koje želim naučiti. Inga je profesionalna, ugodna, smirena i motivacijskog duha. Motivira me za daljnje učenje i rad.

Alnea Božić, Pula, Diva Lash & Brown Bar

Business Coaching Akademija je odlično koncipirana edukacija koja vam pomaže u vođenju i motivaciji tima. Kao bonus dobili smo i 10 najučinkovitijih coaching alata, vrlo kratke tehnike odmah primjenjive u praksi. Inga jako lijepo vodi radionicu, objašnjava korak po korak, razumljivo i jasno prezentira coaching tehnike i na sva pitanja ima odgovor.

Mišel Tepša, Optimus Vita tim, Dom za starije Dalmatino, Biograd

Ingu smo angažirali za poslovni trening za naš tim direktora predstavništva kako bi im pomogla u organizaciji rada i planiranju prodaje. Izuzetno kvalitetna i konstruktivna radionica koja će nam pomoći u postizanju boljih rezultata, komunikaciji i odnosima s kupcima. Inga je profesionalna i stručna.

Vedran Kovačić, direktor prodaje, Bor-plastika d.o.o., Kneževi Vinogradi

Business Coaching Akademija mi je pomogla da osvijestim situacije koje mi se svakodnevno događaju. Također mi je dala motivaciju da ustrajem u poslu i napravim nove iskorake. Inga i ja upoznali smo se na poslovnom treningu koji je vodila za moj tim prije par godina i tad je bila izvrsna trenerica i coach. Sad sam još više oduševljen napredkom koji je postigla u vođenju edukacija i doživljavam ju kao primjer kojeg trebam slijediti.

Zoran Šimunić, direktor tvrtke Naše Klasje d.o.o., Zagreb

Jako zanimljiva Business Coaching Akademija na kojoj sam naučila nove tehnike koje ću primjenjivati u svom svakodnevnom poslovanju i vođenju i motivaciji zaposlenika. Najviše mi se svidjelo što smo na radionici prošli jako puno primjera iz prakse. Kod Inge mi se sviđa što konkretno odgovara na pitanja, srdačna je i opuštena. Na zanimljiv i uvjerljiv način vas vodi kroz radionicu.

Alida Štokovac, Kalmar Implant Dentistry d.o.o.

S Ingom surađujemo od osnivanja tvrtke i vrlo smo zadovoljnji jer ona dolazi iz prakse i na svako pitanje agenata u call centru i prodajnih predstavnika može i zna odgovoriti jer je i sam bila aktivna u prodaji te svoje iskustvo prenosi na lak i razumljiv način. Ono u čemu nam je Inga najviše pomogla je praćenje i slušanje razgovora između agenta i korisnika kako bi im pomogla da svaki razgovor završi pozitivno za obje strane, a najviše kako da izbjegnu konfliktne situacije.

Saša Zafaranić, direktor Picardo d.o.o.

Trening "Prezentacijskih vještina" je jako koristan, realan, primjenjiv u svakodnevnom i privatnom i poslovnom okruženju. Preporučujem svima koji su željni edukacije i osviješćivanja sebe te svojih postupaka u poslovnom procesu. Inga je iznimno topla, pristupačna osoba sa sposobnostim prenošenja znanja na druge.

Silvija Delić, direktorica, Luka Split d.d.

Izrazito sam zadovoljna s cijelom dosadašnjom suradnjom. Ova radionica je bila korisnija nego što sam očekivala, bilo je uistinu odlično ponoviti i basic coaching metodu te je nadograditi s naprednijim tehnikama. Wingwave metoda i miostatički test su me jako pozitivno iznenadili i moramo raditi na tome. Najprimjenjivija metoda za rad s djelatnicima mi se čini Skaliranje te nju obavezno mora naučiti svaki voditelj.

Maja Raca, dipl.ing, Koordinator maloprodaje u Pekare Dubravica

Inga Lalić je vrhunska trenerica maksimalno posvećena klijentu, te predana i usmjerena ostvarenju ciljeva postavljenih od strane pojedinca. Danas sam, zahvaljujući našoj suradnji, puno fleksibilnija u procesu vođenja poduzeća, poboljšala sam komunikaciju s ostalim članovima tima, naučila ih kvalitetnije voditi, ohrabrivati i motivirati sto je u konačnici dovelo i do boljih ukupnih rezultata. Isto tako, njen trening odrađen s prodajnim timom doveo je do bolje organizacije njihovog radnog vremena, razumijevanja vizije i cilja poduzeća, te su njezine savjete o prodaji mogli implementirati u svakodnevnom radu i time im omogućila bolje rezultate. Hvala puno!

Darija Vitalab nova

Našla sam se u začaranom krugu minusa, kredita i dugova na kreditnim karticama. Odlučila sam koristiti usluge savjetnika za osobne financije i Inga mi je puno pomogla i pokazala jednostavan način kako da sredim svoje financije i izađem iz duga. Nema više grižnje savjesti i lošeg osjećaja, nego ću uživati u svakoj potrošenoj kuni znajući da s druge strane moje ostale kune marljivo rade za mene. Hvala Inga!

Dr. med. Sanja Mitin, certificirana trenerica pilatesa i NLP-a;

Dugo sam bila svjesna da moja komunikacija s ljudim nije baš na zavidnoj razini, a sama nisam znala kako to promijeniti. Pošto radim s ljudima u uslužnoj djelatnosti, a imam i radnike s kojima moram imati dobar odnos kako bi klijenti bili što zadovoljniji, to mi je sve više predstavljalo problem. Inga me je na vrlo jednostavan, meni razumljiv i pristupačan način vodila kroz proces coachinga. Tako sam naučila osnovne komunikacijske vještine. Naučila sam i na koji način mogu s kim komunicirati, a da svi budemo sretni i zadovoljni, i moji klijenti i moje djelatnice s kojima dijelim dio svog dana i radno okruženje. To mi je trebalo baš sada u ovom trenutku mog života.

Ljiljana Perkov, vlasnica kozmetičkog salona DORA 98

U današnjem brzom svijetu treba ići u korak s promjenama, a to zahtijeva stalnu edukaciju i cjeloživotno učenje. Od velikog broja trenera i coacheva odlučila sam se za Ingu Lalić jer je profesionalna, usmjerena na želje i potrebe svojih klijenata, brzo odgovara na mailove i uvijek je tu za mene. Posložila sam kompletan sustav poslovanja, reorganizirala tvrtku, zaposlila nove djelatnike te ih educirala iz komunikacijskih i prodajnih vještina kako bismo dobili zadovoljne klijente koji nam se vraćaju.

Liona Brzović, Thalea centar

Ocjenjeno 4.8/5 na temelju 211 recenzija korisnika
Poslovna Edukacija - Inga Lalić

Pošaljite upit

Pošaljite upit i saznajte sve informacije koje vas zanimaju.

Kontakt

Blog by Inga Lalić

Pratite nove blogove iz osobnog i poslovnog razvoja.

Čitajte