Kako voditi svoj tim?

online tec_aj Kako voditi svoj tim (1)
16
lip
740.00kn

Tema ove edukacije je Kako najlakše motivirati svoje zaposlenike i uspješno upravljati timom. Koliko puta ste se našli u situacijama gdje delegirate zadatke, a oni ili ne naprave zadatak do kraja ili naprave po svom ili se ne pridržavaju rokova. Često rješavate zadatke umjesto njih jer nemate vremena čekati, a rijetko tko preuzima odgovornost. Neki djelanici su čak u konfliktu i privatne probleme nose na posao.

Ako ste se pronašli u ovim opisima vrijeme je da se osposobite i naoružate vještinama i tehnikama vođenja i motiviranja ljudi kako biste iz svog tima izvukli njihov potencijal i pomogli im da budu učinkovitiji, produktivniji, usmjereni na traženje rješenja i samostalno donošenje odluka.

Da, to je moguće jer je vođenje i motivacija vještina kao i svaka druga i može se naučiti.
Nema potrebe da se mučite i gubite vrijeme na krive stvari. Ja inače dolazim iz prodaje, a kako sam uvijek bila najbolji prodavač tako sam bila unaprijeđena na poziciju voditelja prodaje gdje sam vodila tim od stotinu prodajnih predstavnika i točno znam s kojim se situacijama sve susrećete i kako se osjećate.

Online tečaj se sastoji se od 26 lekcija, a između ostalog ćete saznati:

  • kojih je to 5 razina vodstva, saznajte na kojoj ste trenutno i što sve trebate raditi da dođete do 5-te razine
  • koja su to 4 načela vođenja, svaki uspješan vođa temelji svoj rad s ljudima na ovim načelima
  • što je krug vođenja, kako pratiti i kontrolirati svoj tim nakon što ste im delegirali zadatake
  • Kako motivirati svoj tima
  • kako u dva pitanja otkriti unutarnju motivaciju?
  • Kako uspješno delegirati zadatke?
  • Kako voditi učinkovite sastanke s timom?

Svaki kupac tečaja dobiva sve materijale, skripe i zadatke za rad i moju knjigu Kako upravljati novcem u digitalnom formatu. Kupite tečaj i svoje vještine vođenja podignite na viši level.

Sadržaj tečaja

Ukupno lekcija: 28 lekcija Trajanje: 63 minutes

Predavač

Admin bar avatar

Poslovna konzultantica, coach i trenerica s 20 godina iskustva u radu. U svom portfelju imam preko 500 tvrtki, više od 2.500 sati individualnog coachinga i više od 1.500 poslovnih treninga.

Pomažem poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu. Svojim klijentima nudim usluge savjetovanja, poslovnih treninga i coachinga. Ekonomistica sam i nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga iz Hrvatske i inozemstva (prodaje, managmenta, coachinga, digitalnog marketinga, vođenja i upravljanja ljudskim resursima).

Uživam u svom poslu i u radu s ljudima. Pristupačna sam, otvorena i usmjerena na potrebe i želje svojih klijenta s kojima gradi prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju. Moj životni moto je “mogu sve što poželim”.Taj stav prenosim i na svoje klijente. Pokazujem im kako nemoguće postaje moguće samo ako imaju cilj i vjeruju u njega.

740.00kn