Vođenje i motivacija tima

Kako najlakše motivirati zaposlenike i uspješno upravljati timom?

U današnje vrijeme sve užurbanijeg poslovanja i zahtijevnosti tržišta vođenje ljudi i motivacija zaposlenika nije nimalo lagan posao. Ako ste vlasnik tvrtke, direktor, manager, voditelj ili poduzetnik vaš posao je da vodite i upravljate timom ljudi. Onda znate kako je to najljepši, a ujedno i najteži posao na svijetu.

imac background

Zvuči li vam ovo poznato?

 • Koliko puta ste delegirali zadatke, a oni napravili nešto drugo?
 • Koliko ste vremena izgubili čekajući da preuzmu inicijativu i samostalno donesu odluku?
 • Borite se s rokovima, prodajnim planovima, učinkovitošću?
 • Imate probleme unutar tima?
 • Neki zaposlenici ili odjeli ne prenose si međusobno potrebne informacije?
 • Ili su čak u konfliktu?

Zašto upisati Business Coaching Akademiju?

Na Akademiji ćete dobiti konkretan razgovor u 6 koraka sa svim pitanjima koje trebate postavljati kako biste uspješno motivirali, poticali i usmjeravali svoj tim prema traženju rješenja i vrhunskim rezultatima.

Taj “kostur” možete koristiti za sve teme i situacije u kojima se nađete i o kojima trebate razgovarati s članovima svog tima.

Uz to dobivate i 10 novih coaching tehnika kojima se koriste svjetski stručnjaci, a koji će Vam osigurati maksimalnu uspješnost u radu sa ljudima.

Kako riješavati svakodnevne izazove, kako od tima izvući maksimum, kako pronalaziti prava rješenja, kako se nositi s teškim situacijama, kako postavljati prave ciljeve, kako motivirati zaposlenike samo su neke od tema obuhvaćene ovim tehnikama.

Teme treninga:

 • Što je coaching
 • Zašto coaching
 • Coaching proces
 • Sustav vrijednosti coacha voditelja i člana tima
 • Protokoli i priprema
 • Business coaching u 6 koraka
 • 10 coaching tehnika
 • U kojim situacijama primjenjivati koju tehniku
 • Usredotočenost na rješenja
 • Coaching kao stil vođenja
 • Praćenje rezultata coachinga
 • Praktične vježbe svake tehnike

U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri održala sam više od 2500 sati individualnog coachinga. S coachingom sam se upoznala još davne 2005 godine. Certificirani sam Nlp coach, Nlp master, Wingwave coach, a na Nlp & coaching akademiji završila sam trening “20 najefikasnijih coaching tehnika”.

Tvrtke i korporacije u kojima sam educirala njihove zaposlenike su: Lesnina, Erste Leasing, Optima Telekom, Wiener osiguranje, Đuro Đaković Kotlovi, Pekare Dubravica, Banka Kovanica, Hella, Aurelia svježe tjestenine i mnoge druge.

 • Klara Dragišić, ZagrebKlara Dragišić, Zagreb

  Puno znanja iz prakse. Inga s lakoćom prenosi znanje i iskustvo jednostavnim jezikom i s puno primjera. Preporučila bih svima trening prodajnih vještina kako bi se promijenilo mišljenje o prodavačima. Kada bi svi koristili ove tehnike prodaje svima bi nam bilo lakše i ljepše raditi.

 • Katarina Gojdanić, ZadarKatarina Gojdanić, Zadar

  Poslovna Akademija je odlično koncipirana i prožeta praktičnim i efikasnim primjerima. Inga je izvrsna osoba i mentorica. Na jednostavan i vrlo profesionalan način prenosi svoje iskustvo i široko znanje. Svakako preporuke svima koji žele poraditi na kvaliteti svog posla i vođenju tima. Također ćete dobiti moćne alate i tehnike kojima možete unaprijediti poslovanje, komunikaciju i prodaju.

 • Sanja Čabraja, Estetic Uvema Nova d.o.o., ZagrebSanja Čabraja, Estetic Uvema Nova d.o.o., Zagreb

  Oduševljena sam radionicom u potpunosti. Sva moja očekivanja su ispunjena. Dobila sam i više odgovora na svoja pitanja, na svoje dvojbe i propuste. Odličan temelj da unaprijedim sebe i svoj tim. Jako sam zadovoljna svim ponuđenim sadržajem tijekom radionice. Voditeljica je fenomenalana, nastup, tehnike objašnjavanja, sam izgled i outfit. Jasno i konkretno objašnjava svu problematiku sa kojim se mi susrećemo u svojim izazovima. Moja preporuka bi bila svakom poduzetniku koji želi poboljšati svoj biznis, olakšati i pojednostaviti sustav svog rada.

 • Renata Brekalo, Dječji vrtić “Bambi”Renata Brekalo, Dječji vrtić “Bambi”

  S obzirom da sam prošla puno edukacija pohvaljujem radionicu sa svih aspekata. Vrlo motivirajuća, opuštajuća, edukativna, vesela i poučna. Puno toga sam naučila što mogu u radu koristiti. Drago mi je i da sam upoznala drage ljude sličnim izazovima i iskustvima. Inga je vrlo stručna, komunikativna, nasmijana i optimistična. Mnoga sam naučila, puno hvala na svim novim spoznajama.

 • Goran Becker, Impuls Savjetovanje d.o.o., ZagrebGoran Becker, Impuls Savjetovanje d.o.o., Zagreb

  Svakako preporučujem trening Vođenje i motivacija tima te kako koristiti coaching tehnike u svakodnevnom radu s ljima jer daje praktično i iskustveno znanje po metodologiji koju ću svakako upotrijebiti u poslovanju. Stvarne situacije iz prakse većinom traže i brzu reakciju, a kad istu možete prepoznati onda ćete znati i kako pravilno reagirati. Inga je pokazala izvrsno poznavanje metodologije coachinga u vođenju i motivaciji tima te načina kako iste rješavati. Bez oklijevanja preporuka svim voditeljima timova i poduzetnicima bez obzira na djelatnost kojom se bave.

 • Jasmina Očko, Kontroling Kognosko d.o.o., ZagrebJasmina Očko, Kontroling Kognosko d.o.o., Zagreb

  Iznad očekivanja, u jednom danu toliko korisnih stvari. Inga je izvrsna. Ova edukacija otvara nove svjetove na jasan i upotrebljiv način. Preporučila bih trening Kako prodavati peko interneta zato što je Inga spremna podijeliti vrlo iskreno korisne stvari iz života i iskustva, a to se ne dobije na svakom mjestu.

 • Dace Ulste, Executive Director – BNI Zagreb East, expert za poslovno umrežavanje.Dace Ulste, Executive Director – BNI Zagreb East, expert za poslovno umrežavanje.

  Vjerujem da svi mi da bi uspjeli i mogli napraviti korak dalje trebamo napraviti neku promjenu, najviše u sebi, a onda nakon toga i u ljudima koji nas poslovno okružuju, naše suradnike ili timove koje vodimo. Upravo to sam dobila na Inginoj Business coaching academiji – ohrabrenje za promjenu, puno primjera iz prakse, čak i scriptu kako voditi konkretan coaching razgovor u 6 koraka za motivaciju zaposlenika.Inga je u meni izazvala dublje razmišljanje o mojem poslovanju, mojoj ulozi, dala konkretne tehnike kako mogu preoblikovati svoja ograničavajuća uvjerenja u produktivne izjave koje su preduvjet za moj poslovni uspjeh i uspjeh mojeg tim-a koji treba moju podršku i upute. Svakako bih preporučila Inginu edukaciju i trening tvrtkama koje žele bolje voditi i motivirati svoje zaposlenike.

 • Ivana Štedul, SenzoGYM d.o.o. KarlovacIvana Štedul, SenzoGYM d.o.o. Karlovac

  Na Poslovnoj Akademiji saznala sam informacije koje su primjenjive, korisne i odmah upotrebljive. Kroz točno posložene sustave znam da ću podići svoj biznis na puno veću razinu. Inga je pristupačna, jasna i odlična voditeljica. Preporučila bih Poslovnu Akademiju svim poduzetnicima kojima treba sustav, točan i funkcionalan jer će ga svakako dobiti i puno više od toga.

 • Danijela Gulin, Tromilja benzin d.o.o., ŠibenikDanijela Gulin, Tromilja benzin d.o.o., Šibenik

  Oduševljena sam kako je Inga vodila Poslovnu Akademiju. Naučila sam potpuno nove stvari koje su mi otvorile nove poglede u mojoj firmi. Edukacija je vrlo interaktivna sa puno primjera iz prakse koje možete odmah primjeniti u svom radu. Inga je jako profesionalna, puna znanja, smirena i usredotočena na nas polaznike. Preporučila bih Poslovnu Akademiju svim poduzetnicima.

 • Sanja Stamenković, Cvjećarna Štefica, ZagrebSanja Stamenković, Cvjećarna Štefica, Zagreb

  Akademija je pravi poticaj za daljnje poslovanje moje cvjećarnice. Naučila sam i saznala puno detalja koji mi mogu pomoći kako još bolje voditi svoj posao i razvijati se. Lijep osjećaj je sjediti s ljudima koji žele raditi, razvijati se i stvarati svoje biznis priče. Inga je pravo otkriće, osoba koja svojim primjerom dokazuje da se biti vrijedan i raditi na svojim kvalitetama može puno postići.

 • Mladena Matejčić, Morčić d.o.o. KrkMladena Matejčić, Morčić d.o.o. Krk

  Jako kvalitetna edukacija na Akademiji potrebna svakom poduzetniku. Kroz module se isprepliću načela poduzetništva što primjenom tih načela podižemo poslovanje svoje tvrtke na jednu novu razinu i postižemo uspjeh na svim razinama. Inga je stručna, elokventna, ostavlja dojam pouzdanosti. Kroz stvarne primjere vodi akademiju, sve pohvale.

 • Tomislav Lneniček, Nove mogućnosti d.o.o., LipikTomislav Lneniček, Nove mogućnosti d.o.o., Lipik

  Korisne tehnike i koraci koje sam dobio na Business Coaching Akademiji. Jedva čekam da ih primjenim u praksi. Posebno mi se sviđa koncept znanja koji sam dobio. Dojmile su me se spoznaje te jednostavnost alata, tehnika i koraci. Inga je profesionalna, elokventna, daje puno primjera, prenosi znanje i energiju te stvara ugodnu atmosferu.

 • Sandra Žager, vlasnica računovodstvenog ureda Manafaktura 11, ZagrebSandra Žager, vlasnica računovodstvenog ureda Manafaktura 11, Zagreb

  Sve je potkrijepljeno primjerima, puno smo vježbali, mogli smo iznositi svoje situacije s posla. Korak po korak smo razradili rješenje situacije za svakog polaznika. Sve edukacije bi trebale biti tako interaktivne! Naučila sam da je moj najveći problem što previše pričam i da trebam više slušati. Iako sam znala da je to važno i čula to već sto puta, sada sam to tek osvijestila na pravi način. Radi se o samo dva dana po 6 sati, toliko vremena svatko može izdvojiti, a dobili smo alate koje odmah možemo koristiti. Konkretno i primjenjivo!

 • Ante Katavić, direktor tvrtke Smartnet, SplitAnte Katavić, direktor tvrtke Smartnet, Split

  Jako puno korisnih informacija u samo 2 radna dana. Dobili smo savjete kako komunicirati kada prosječan voditelj tima zapne. Mi svi stanemo i ne znamo korak dalje, no sada znamo kako postupiti! Dinamično je, jer ovo nije samo prezentacija, gdje se samo sjedi i sluša. Svatko iznosi svoje probleme i primjere iz prakse te se zajednički dolazi do rješenja. To je velika razlika u odnosu na druge edukacije!

 • Maja Bujas, ZagrebMaja Bujas, Zagreb

  Hvala ti od srca na ovoj edukaciji. Bilo je predivno. Inga je vrhunski predavač i na jednostavan, jasan, zabavan način prenosi teme. Sigurno ću primjenjivati sve tehnike koje sam naučila. Sve pohvale.

 • Bianca Travica, Aether d.o.o, RijekaBianca Travica, Aether d.o.o, Rijeka

  Oduševljena sam. Gđa Lalić i njezine tehnike otvorile su mi oči i sad točno znam što moram dalje raditi i kako najbolje voditi svoj tim. Sve preporuke.

 • Sanja Ljubičić, Croatia osiguranje, LabinSanja Ljubičić, Croatia osiguranje, Labin

  Izuzetno pozitivno iskustvo. Tehnike i oraci koje smo dobili na edukaciji su potpuno primjenjivi u praksi. Pohvala na organizaciji i jednostavnosti u prenošenju znanja. Topla preporuka jer ljudi trebaju osvijestiti da samo sustavnim radom na sebi mogu voditi firmu/ljude.

 • Jelena Maleš ĐekanovićJelena Maleš Đekanović

  Edukacija je izvrsna jer na vrlo jednostavan način kroz puno praktičnih primjera i vježbi uči polaznike kako samostalno primjeniti ono što smo čuli već od sutra. Voditeljica je u potpunosti koncentrirana, svoje iskustvo nam je preslikala na sve probleme koje smo joj predstavili i na lak način nas naučila kako možemo biti bolji u vođenju tima.

 • Marija Andrić, Print faktor d.o.o., ZagrebMarija Andrić, Print faktor d.o.o., Zagreb

  Odlični praktični savjeti koje sam dobila na edukaciji mogu odmah početi primjenjivati. Savjeti me ohrabruju da rješavam razne situacije s kojima se susrećem na poslu. Atmosfera na treningu je odlična, opuštajuća i ohrabrujuća. Inga hvala Vam od srca.

separator

Prijave za Business Coaching Akademiju

Business Coaching Akademiju radim 1:1 gdje se u potpunosti posvećujem Vama i Vašem biznisu ili kao interni trening za djelatnike iste tvrtke. Akademija za individualni trening traje ukupno 12 sati.

Edukacija je vrlo interaktivna. Prolazite kroz niz zadataka, vježbi i simulacija kako biste sve naučeno mogli odmah primjeniti u svoj svakodnevni posao. Termine dogovaramo kad vama najviše odgovara.

Uz edukaciju dobivate:

 • certifikat o završenoj Business Coaching Akademiji
 • materijal i skripte
 • dvije moje knjige; Kako pokrenuti vlastiti biznis i Kako upravljati novcem
 • dodatnih 10% popusta na ukupan iznos ukoliko se prijavite i za Poslovnu Akademiju

Želite više od ovoga što trenutno ostvarujete?

Odaberite jedan od mojih ONLINE TEČAJEVA i saznajte kako biti uspješniji

Praksa je najvažnija

Trening je vrlo interaktivan što znači da svaki polaznik prolazi kroz niz vježbi i zadataka kako bi primljeno znanje mogao odmah primjenjivati u svom svakodnevnom radu.
Najveću pozornost pridajem praktičnom radu gdje djelatnike organiziram u manje grupe i simuliramo stvarne situacije.
Na ovaj način svi uče, prolaze kroz iskustvo, dobivaju nove spoznaje i rješenja, jačaju svoju kreativnost i samopouzdanje. Za postizanje rezultata koristim slijedeće alate: testovi i upitnici, igre uloga, simulacije i timske vježbe.
U svom radu polazim od činjenice da polaznici poslovnih radionica već dolaze s određenim znanjem, iskustvom i stavom. Moja uloga je olakšati im proces učenja, pomoći im prihvatiti nove načine razmišljanja, nositi se s njihovim otporima prema promjenama.

Cijena Business Coaching Akademije

Business Coaching Akademiju radim 1:1 gdje se u potpunosti posvećujem Vama i Vašem biznisu ili kao interni trening za djelatnike iste tvrtke.

Edukacija je vrlo interaktivna. Prolazite kroz niz zadataka, vježbi i simulacija kako biste sve naučeno mogli odmah primjeniti u svoj svakodnevni posao. Termine dogovaramo kad vama najviše odgovara.

Jednodnevni trening (8 sati edukacije)  1.500 eur + pdv

U cijenu je uključeno:¸

 • certifikat o završenoj Business Coaching Akademiji
 • materijal i skripte
 • dvije moje knjige; Kako pokrenuti vlastiti biznis i Kako upravljati novcem
 • dodatnih 10% popusta na ukupan iznos ukoliko se prijavite i za Poslovnu Akademiju
POŠALJITE UPIT