Kako rješavati krizne situacije I motivirati tim?

online tec_aj Kako rjes_avati krizne situacije (1)
16
lip
740.00kn

Tema ovog online tečaja je kako se nositi s kriznim situacijama, kako ih rješavati te kako u tim okolnostima voditi i motivirati svoj tim.

Svijet se našao u potpuno novoj situaciji. Poduzetnici i firme se bore kako da spase posao i radna mjesta. Većina poduzetnika je pod stresom, u strahu su kako nadoknaditi gubitke. Hoće li se uspjeti vratiti na staro ili ih čeka nešto potpuno novo. Da li će morati reorganizirati svoj biznis i krenuti ispočetka.

Isto tako u strahu su i zaposlenici. Znate i sami da ukoliko su ljudi u stresu nisu u mogućnosti misliti na posao i fokusirati se na bitno. Pomognite im da dobiju sigurnost, razumijevanje, svrhu i razlog zašto se sve događa i što i kako trebaju raditi dalje.

U ovom online tečaju pripremila sam vam 22 lekcije u kojima vas korak po korak vodim kako se uspješno nositi s kriznom situacijom, kako komunicirati s timom u krizi, kako upravljati promjenama i kojih je to 7 stvari kojih bi se trebali pridržavati.

Saznat ćete i kako motivirati tim unatoč kriznoj situaciji, kako voditi razgovore 1:1 sa svakim članom svog tima. U razgovoru ćete saznati puno informacija, a to vam je i jedinstvena prilika da ih svakog ponaosob motivirate i pomognete im da što učinkovitije obavljaju svoj posao.

Saznat ćete i kako voditi brainstormin sastanke, kako zadržali timski duh i zajedništvo koja je u krizi posebno važna. Kako poticati svoj tim na davanje ideja i novih rješenja jer nikad ne znate gdje vas jedna možda bezazlena ideja od člana vašeg tima može odvesti i čak izvući iz krizne situacije.

Nemoguće pretvorite u moguće i zadržati pozitivan poduzetnički duh.

Svaka kriza je ujedno i prilika i šansa za nešto novo i drugačije. Kako rješavati kriznu situaciju i motivirati svoj tim saznajte u ovom online tečaju.

Uz kupnju on line tečaja dobit će te sve materijale, skripte i moju knjigu Kako upravljati novcem u digitalnom formatu. Kupite tečaj, nemoguće pretvorite u moguće i zadržati pozitivan poduzetnički duh.

Sadržaj tečaja

Ukupno lekcija: 24 lekcija Trajanje: 46 minutes

Predavač

Admin bar avatar

Poslovna konzultantica, coach i trenerica s 20 godina iskustva u radu. U svom portfelju imam preko 500 tvrtki, više od 2.500 sati individualnog coachinga i više od 1.500 poslovnih treninga.

Pomažem poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu. Svojim klijentima nudim usluge savjetovanja, poslovnih treninga i coachinga. Ekonomistica sam i nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga iz Hrvatske i inozemstva (prodaje, managmenta, coachinga, digitalnog marketinga, vođenja i upravljanja ljudskim resursima).

Uživam u svom poslu i u radu s ljudima. Pristupačna sam, otvorena i usmjerena na potrebe i želje svojih klijenta s kojima gradi prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poštovanju. Moj životni moto je “mogu sve što poželim”.Taj stav prenosim i na svoje klijente. Pokazujem im kako nemoguće postaje moguće samo ako imaju cilj i vjeruju u njega.

740.00kn