Kako koristiti najnovije strategije u vođenju biznisa?

Moj doprinos društvenoj zajednici

Ova knjiga je moj doprinos široj društvenoj zajednici jer želim kroz svoje iskustvo i rad pomoći svima kako bi što lakše uspjeli u poduzetništvu. Cilj mi je pokazati kako nemoguće može postati moguće.

Zato dajem BESPLATNI LINK kako bi skinuli knjigu u pdf formatu. Savjetujem vam da je isprintate i koristite svaki dan dok radite na vlastitim strategijama. 

Strategije koje ćete dobiti u knjizi su:

  • Strategija poduzetničke piramide – 8 elemenata od kojih se sastoji svaki biznis
  • Strategije osobnog rasta – koliko rastete Vi toliko raste i Vaš biznis
  • Strategije poslovnog plana – biznis plan je nacrt vašeg poslovanja
  • Strategije uspjeha – kako viziju pretvoriti u stvarnost
  • Strategije vođenja tima – daleko nećete dospjeti sami
  • Strategije pridobivanja idealnih klijenata – tko su ti ljudi ili firme
  • Strategije prodaje – prodaja je ključ za stvaranje profita

 

Uz pdf knjigu “Kako koristiti najnovije strategije u vođenju biznisa” šaljem Vam na mail i 15 LEKCIJA kako voditi uspješan biznis.

Bonus – 15 LEKCIJA za one koji žele više

To je mini Poslovna Akademija za sve one koji žele postići više.

Lekcije ćete dobivati na mail jednu po jednu u naredna tri mjeseca kako bi imali dovoljno vremena da sve polako integrirate, postavite i primjenite na svom biznisu.

Teme koje obrađujem u svakoj lekciji su vam neophodno potrebne kako bi postavili izvrsne temelje za razvoj i širenje poslovanja te generiranja prihoda. Što vam vrijedi najbolji proizvod ili usluga ako vam ne donosi novac.

Također prvi put pišem o digitalnom marketingu iz vlastitog iskustva i što sve trebate znati o društvenim mrežama te kako ih iskoristiti da rade za vas i osiguravaju vam siguran prihod. Sve što sam naučula u zadnje tri godine pohađanja edukacija, radionica, učenja i primjene na vlastitom biznisu otkrivam bez cenzure.

Ispunite obrazac

Dobit ćete BESPLATNI LINK za pdf knjigu + 15 LEKCIJA za generiranje prihoda.

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vaši osobni podaci koristit će se isključivo za slanje pdf knjige i 15 lekcija. Neće biti korišteni u niti jednu drugu svrhu. Ako odlučite da ne želite više primati lekcije na svoj mail možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.  Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

 

Ostale knjige

Ukoliko želite pročitati i naručiti druge dvije moje knjige ispunite narudžbenicu dolje niže. Dostupne su u tiskanom i digitalnom formatu.

Naručite knjige