Usluge

Poslovno savjetovanje, coaching i poslovna edukacija. Prijavite se za poslovno savjetovanje poduzetnika, pohađajte programe Akademija ili organizirajte poslovne treninge za Vaš tim. Mnogi nisu svjesni vlastitog izrazitog potencijala. Kroz vođeno savjetovanje i treninge poboljšavaju se kompetencije, znanja i vještine, jača samopouzdanje i uspješno se nosite s promjenama na tržištu.

Poslovno savjetovanje

Saznajte više

Coaching

Saznajte više

Poslovna edukacija

Saznajte više

Što kažu klijenti?

Oduševljena sam "Poslovnom Akademijom". Saznala sam puno potrebnih informacija i rješenja za poboljšanje mojeg studia Lash Bar. Na svako moje pitanje i nedoumice sam dobila konkretan odgovor. Sretna sam što sam dobila vjetar u leđa za daljnje ciljeve i spoznaju da idem u dobrom smjeru. Veselim se budućim temama koje želim naučiti. Inga je profesionalna, ugodna, smirena i motivacijskog duha. Motivira me za daljnje učenje i rad.

Alnea Božić, Pula, Diva Lash & Brown Bar

Business Coaching Akademija je odlično koncipirana edukacija koja vam pomaže u vođenju i motivaciji tima. Kao bonus dobili smo i 10 najučinkovitijih coaching alata, vrlo kratke tehnike odmah primjenjive u praksi. Inga jako lijepo vodi radionicu, objašnjava korak po korak, razumljivo i jasno prezentira coaching tehnike i na sva pitanja ima odgovor.

Mišel Tepša, Optimus Vita tim, Dom za starije Dalmatino, Biograd

Ingu smo angažirali za poslovni trening za naš tim direktora predstavništva kako bi im pomogla u organizaciji rada i planiranju prodaje. Izuzetno kvalitetna i konstruktivna radionica koja će nam pomoći u postizanju boljih rezultata, komunikaciji i odnosima s kupcima. Inga je profesionalna i stručna.

Vedran Kovačić, direktor prodaje, Bor-plastika d.o.o., Kneževi Vinogradi

Business Coaching Akademija mi je pomogla da osvijestim situacije koje mi se svakodnevno događaju. Također mi je dala motivaciju da ustrajem u poslu i napravim nove iskorake. Inga i ja upoznali smo se na poslovnom treningu koji je vodila za moj tim prije par godina i tad je bila izvrsna trenerica i coach. Sad sam još više oduševljen napredkom koji je postigla u vođenju edukacija i doživljavam ju kao primjer kojeg trebam slijediti.

Zoran Šimunić, direktor tvrtke Naše Klasje d.o.o., Zagreb

Jako zanimljiva Business Coaching Akademija na kojoj sam naučila nove tehnike koje ću primjenjivati u svom svakodnevnom poslovanju i vođenju i motivaciji zaposlenika. Najviše mi se svidjelo što smo na radionici prošli jako puno primjera iz prakse. Kod Inge mi se sviđa što konkretno odgovara na pitanja, srdačna je i opuštena. Na zanimljiv i uvjerljiv način vas vodi kroz radionicu.

Alida Štokovac, Kalmar Implant Dentistry d.o.o.

S Ingom surađujemo od osnivanja tvrtke i vrlo smo zadovoljnji jer ona dolazi iz prakse i na svako pitanje agenata u call centru i prodajnih predstavnika može i zna odgovoriti jer je i sam bila aktivna u prodaji te svoje iskustvo prenosi na lak i razumljiv način. Ono u čemu nam je Inga najviše pomogla je praćenje i slušanje razgovora između agenta i korisnika kako bi im pomogla da svaki razgovor završi pozitivno za obje strane, a najviše kako da izbjegnu konfliktne situacije.

Saša Zafaranić, direktor Picardo d.o.o.

Trening "Prezentacijskih vještina" je jako koristan, realan, primjenjiv u svakodnevnom i privatnom i poslovnom okruženju. Preporučujem svima koji su željni edukacije i osviješćivanja sebe te svojih postupaka u poslovnom procesu. Inga je iznimno topla, pristupačna osoba sa sposobnostim prenošenja znanja na druge.

Silvija Delić, direktorica, Luka Split d.d.

Izrazito sam zadovoljna s cijelom dosadašnjom suradnjom. Ova radionica je bila korisnija nego što sam očekivala, bilo je uistinu odlično ponoviti i basic coaching metodu te je nadograditi s naprednijim tehnikama. Wingwave metoda i miostatički test su me jako pozitivno iznenadili i moramo raditi na tome. Najprimjenjivija metoda za rad s djelatnicima mi se čini Skaliranje te nju obavezno mora naučiti svaki voditelj.

Maja Raca, dipl.ing, Koordinator maloprodaje u Pekare Dubravica

Inga Lalić je vrhunska trenerica maksimalno posvećena klijentu, te predana i usmjerena ostvarenju ciljeva postavljenih od strane pojedinca. Danas sam, zahvaljujući našoj suradnji, puno fleksibilnija u procesu vođenja poduzeća, poboljšala sam komunikaciju s ostalim članovima tima, naučila ih kvalitetnije voditi, ohrabrivati i motivirati sto je u konačnici dovelo i do boljih ukupnih rezultata. Isto tako, njen trening odrađen s prodajnim timom doveo je do bolje organizacije njihovog radnog vremena, razumijevanja vizije i cilja poduzeća, te su njezine savjete o prodaji mogli implementirati u svakodnevnom radu i time im omogućila bolje rezultate. Hvala puno!

Darija Vitalab nova

Našla sam se u začaranom krugu minusa, kredita i dugova na kreditnim karticama. Odlučila sam koristiti usluge savjetnika za osobne financije i Inga mi je puno pomogla i pokazala jednostavan način kako da sredim svoje financije i izađem iz duga. Nema više grižnje savjesti i lošeg osjećaja, nego ću uživati u svakoj potrošenoj kuni znajući da s druge strane moje ostale kune marljivo rade za mene. Hvala Inga!

Dr. med. Sanja Mitin, certificirana trenerica pilatesa i NLP-a;

Dugo sam bila svjesna da moja komunikacija s ljudim nije baš na zavidnoj razini, a sama nisam znala kako to promijeniti. Pošto radim s ljudima u uslužnoj djelatnosti, a imam i radnike s kojima moram imati dobar odnos kako bi klijenti bili što zadovoljniji, to mi je sve više predstavljalo problem. Inga me je na vrlo jednostavan, meni razumljiv i pristupačan način vodila kroz proces coachinga. Tako sam naučila osnovne komunikacijske vještine. Naučila sam i na koji način mogu s kim komunicirati, a da svi budemo sretni i zadovoljni, i moji klijenti i moje djelatnice s kojima dijelim dio svog dana i radno okruženje. To mi je trebalo baš sada u ovom trenutku mog života.

Ljiljana Perkov, vlasnica kozmetičkog salona DORA 98

U današnjem brzom svijetu treba ići u korak s promjenama, a to zahtijeva stalnu edukaciju i cjeloživotno učenje. Od velikog broja trenera i coacheva odlučila sam se za Ingu Lalić jer je profesionalna, usmjerena na želje i potrebe svojih klijenata, brzo odgovara na mailove i uvijek je tu za mene. Posložila sam kompletan sustav poslovanja, reorganizirala tvrtku, zaposlila nove djelatnike te ih educirala iz komunikacijskih i prodajnih vještina kako bismo dobili zadovoljne klijente koji nam se vraćaju.

Liona Brzović, Thalea centar

Pošaljite upit

Pošaljite upit i saznajte sve informacije koje vas zanimaju.

Kontakt

Blog by Inga Lalić

Pratite nove blogove iz osobnog i poslovnog razvoja.

Čitajte