Akademija

Osobni i poslovni razvoj, komunikacijske vještine, coaching, poslovne strategije, sve su to danas mantre mnogih uspješnih ljudi. Poslovne edukacije utječu na stvaranje navike učenja. Tako skupljamo znanje i kompetencije i o tome ovisi naš budući uspjeh i napredak. Stalan razvoj i spremnost na promjene potječu od cjeloživotnog učenja. Vrlo je lako u učenju vidjeti konačni ishod, a ne trajni proces. Razvoj ili stagnacija pa čak i nazadovanje, izravna su posljedica navika učenja i koliko novca, vremena i truda ulažemo u to. U tome se krije zamka. Smatrate li učenje ili promjene fazom, a ne načinom života?

Business Coaching Akademija - za uspješne lidere

Kako svoje liderske vještine podići na viši level korištenjem coaching tehnika najboljih svjetskih stručnjaka? Steknite lakoću u vođenju ljudi i ostvarujte izvrsne rezultate.

Prijavite se na Akademiju 15.-16.03.2019. od 09.00 do 15.00h.

Saznajte više

Poslovna Akademija

Ako ste spremni svoj biznis podići na viši nivo poslovanja Poslovna Akademija je pravi izbor za vas. Saznat ćete sve o novim alatima i strategijama za vođenje tvrtke kako biste imali više klijenata, veći cash flow i više slobodnog vremena. Postanite izvrsni i ostvarujte iznadprosječne rezultate.

4 dana, IV modula, 24 sata poslovne edukacije

Termini su: 05.-06.04./12.-13.04.2019.
od 09.00 do 15.00h.

Saznajte više